Helg och vulkaner

Våran helg har varit fullproppad med en massa roliga saker. I lördags fyllde Tyra 4 månader och hennes farfar 65 år, vilket såklart firades. Jag lyckades lura till mig en millimiterstor klick med grädde som jag smög till Tyra när Markus inte såg. Vi har redan börjat att träna på hur vi ska kunna göra förbjudna saker bakom hans rygg. Det går hyfsat. Efter allt firande och efter att ha träffat en massa människor så däckade Tyra ganska snart i bilen. Vi som hade storslagna planer på att göra en god och underbar lasagne till middag och mysa med den framför Millenium vart trötta ungefär samtidigt som Tyra somnade in och när vi kom hem till Tyresö så vart det en liten svängom till McDonalds istället....

Idag så har vi varit på en underbar promenad och en sväng förbi handelsträdgården för att köpa lite vårblommor att plantera ut i krukor. Jag är fortfarande konfunderad över det där med askmolnet som tydligen ska hänga ovanför oss, det var ju klarblå himmel och sol idag. Nåväl, just nu är jag ganska glad över att inte ha några flygbiljetter bokade inom det närmsta framtiden. På eftermiddagen for vi iväg till goda vänner för att äta god middag, dem har en liten ärta i magen som ska bli en lekkamrat till Tyra, börjar inse att hennes 1 års kalas kommer vara fullproppat med en massa glada barn i alla åldrar, vilken babyboom det är egentligen!

Något nytt varje dag lär sig ju våran skrutta, nytt nu är hennes bubbelblåsande av eget producerat saliv. Hon sitter och gör pruppljud mest hela dagarna och är väldigt nöjd med det. Hon är dessutom mer vaken i bilen och har verkligen upptäckt tunnlarna, häftigt med det blinkade ljuset av alla lampor. Vi skulle lyxa till det för henne och ta södra länken hem nu ikväll, många långa tunnlar, men hon somnade så fort vi rullade ut från parkeringen i Sumpan.


Tyra med kusin Jessica, och däckad Tyra somnade i bilen påväg hem från kalaset igår, tröttis!

Kommentarer
Postat av: jennifer

va fin din blogg är :)

2010-04-18 @ 22:06:08
URL: http://sternlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0