BAD!

Äh, vad gör det att det är värmerekord när man bor vid havet, egentligen. Bara att lägga sig och njuta av att det är sommar. Är man badkruka som jag så gör man nog rätt i att införskaffa sig en badpool till sin bebis. Det är ju bara för Tyras skull som vi har den där poolen. Bara för Tyras skull.



Är ni oroade för att varken Tyra eller Markus har solhatt på korten trots sitt fagra hårsvall? Det är lugnt. Vi badade vid sjutiden på kvällen. Ingen stark sol. Men fortfarande 27 grader varmt så det var skönt med ett svalkande dopp! (alla badade utom Tyras mormor som sov utmattad på en filt bredvid. Det är skönt det med)

Kommentarer
Postat av: maskeradekamelen

Vilken mysig pool! Förstår verkligen att det är skönt nu i hettan som ni har. Härligt ändå att ni får uppleva en varm solig sommar efter den långa kalla vintern.



Vi har inte lyckats få ändan ur vagnen och blåsa upp våran pool än.. tar ju sin lilla tid. Men barnen är alltbra badsugna så det ska bli mycket snart. Fast jag lär nog tyvärr inte få plats att vara med o bada eftersom dom redan är tre som slåss om utrymmet. :)

2010-07-10 @ 21:22:21
URL: http://maskeradekamelen.blogspot.com
Postat av: Natasha

va skönt det ser ut!!

2010-07-11 @ 15:02:35
URL: http://www.fyrablirfem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0