dags att rensa garderoben?

Var på ett intressant event idag, bla lansering av Me&I som släppte sin kollektion som Cecilia Blankens designat. Och det var så himla fina kläder, jag har inga kort från eventet eftersom jag har en dotter som inte riktigt sitter still och lyssnar, utan som var mer intresserad i ballonger och andra barns leksaker. Men det var ett genomgående tema, hundar och grönt. Och inte vilken hundras som helst, utan mopsar. En av Tyras favorithundar är min brors mops Stella,perfekt! Vem kan säga nej till mopsar? Och dessutom i gröna nyanser, vilket nog är den färgen jag mest gillar att klä Tyra i, hon passar väldigt bra i grönt. Cecilia har kort ute på kollektionen på sin blogg om ni är nyfikna.

Men det som kanske var mest värt att uppmärksamma med dagen är att Loppi.se anordnar "rensa för livet" i september. Det är ett samarbete med World Childhood Foundation, jag har för mig att dem hade samma sak förra året. Kändisar ger bort saker som säljs på sajten, och man kan såklart lägga upp egna annonser. Jag hoppas nu på att Cecilia Blankens tycker det är dags att rensa ut Bonnies kläder i strl 80/86, då måste man nog fynda lite. Håll utkik! Och alla pengar går såklart till World Childhood. Shopping när den är som bäst, med gott samvete :) Dessutom är ju jag en sucker för fynd och second hand i bra kvalitet.


dem här söta strumporna följde med mig hem idag :)

Annars så är allt bra, Tyra är snorig men det är inte värre än så. Min hypokondri har nått nya oanade höjder inför Halvmaran. Men Tyras ätande av sitt eget snor har ju liksom avskräckt mig lite från att pussas allt för mycket med henne just nu. Jag sprang ur benen på 7 km idag, långsamma härliga kilometrar där jag tom kostade på mig att ha med mig musik att lyssna på! Jag har ingen känning eller träninsgverk överhuvudtaget från Tjejmilen, och det är ju postitivt. Får se hur jag mår på söndag, håhåjaja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0