liten, lagom, stor

Idag har vi testat på ett babygym igen hemma hos Leon och hans mamma. Det var ju inte så fasligt längesen i normal tideräkning som Tyra älskade sitt babygym, men i Tyra tideräkning var det en evighet sen. Men tackvare hängande saker i plast och roliga färger så kunde inte Tyra slita sig riktigt från Leons babygym. Hon var liksom tvungen att huka sig för att nå vissa saker, sitta framåtböjd för att nå andra, men man måste ju ge henne cred för hennes beslutsamhet. Ska. leka. med. hängandesakerna.



En annan sak som hon faktisk är lagom stor i och som passar perfekt är hennes nya bilbarnstol. No more gamnacke säger jag bara. I hennes babyskydd satt hon aldrig riktigt bra, tyckte jag. Tyra har ju sovit sina skönaste tupplurar i den, men jag var så himla less på att hon nästan alltid fick gamnacke nör hon somnade. I hennes nya bilbarnstol sitter hon så himla bra, och när hon somnar i den så kan hon sitta så härligt utsträckt och upprätt. ÄNTLIGEN.


Britax

Hörrni, ni glömmer väl inte att tävla om ett medlemskap hos babyboken.se? Tävlingen hittar ni HÄR och den avslutas imorron!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0