imorron smäller det

eller, det gör det ju egentligen kanske inte, men imorron börjar man med markarbeten på våran tomt och det är en HEL DEL som ska sprängas, men först ska dem väl kapa lite träd och annat smått och gott. 6 veckor kvar tills huset står på plats...jag återkommer med lite foton hur allt fortskrider sen när vi kommer igång.

Vi var på Äntligen Hemma mässan idag och Markus tecknade nytt avtal med ViaSat så han kan se fotboll även i framtiden i nya huset, slutet gott allting gott. Vi lämnar nu ComHem (för alltid?) med ett lätt hjärta. Dem är inte alltid lätt att ha att göra med, ComHem alltså. Nu hoppas vi på ViaSat. Mindre månadskostnad, fler kanaler, direktnummer till en säljare så man slipper kundtjänst. Dessutom Viasat Ondemand så man lätt kan se om nått som man missat att både se och spela in på boxen. win win.

Annars har vi haft en lugn söndag. Tyras farmor och farfar har varit på besök, dessutom med en kasse kläder så Tyra fyller nu sakta men säkert på sin sommargarderob. Ungen växer ju så det knakar, vi trodde hon skulle kunna ha de kläderna först i sommar, men dem kommer nog till användning redan nu. Franska storlekar (Esprit och Mexx) och en svensk jättebebis gör att man inte riktigt kan gå på vad som står på deras storlekslapp. (enligt Esprit strl 74=9 månader)


halvt gigantisk Tyra i farmors knä


en Tyra on the go


en toker Tyra


en finurlig Tyra


Kommentarer
Postat av: Kia

En till jättebebis.. Jag fick flera kassar kläder när Minna föddes och tänkte "det här kommer hon ju inte kunna ha på jättelänge".. Jo, visst.. Nu i dagarna har hon vuxit som sjutton på längden så nu är stl. 68 smått. Undra hur lång tid det dröjer innan hon passar i stl. 80?

Tack för din fina kommentar om bodyn!

2010-04-26 @ 09:33:34
URL: http://kiaskapar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0