mycket att göra

som vanligt så händer allt på samma gång. Nu i veckan så drar ju våra markarbeten igång och vi har fullt upp med att hålla reda på kalkylerna, välja vilka träd som ska få stå kvar, hur många kubik vi ska spränga osv osv osv osv. Dessutom är det dags att lägga ut lägenheten till försäljning och mäklaren kommer på onsdag och ska ta korten, vilket innebär att vi helt plötsligt får lite bråttom med att städa och rensa. Ikväll lyckades vi få upp lite nya och bättre gardiner, och rensa i bokhyllan. Nu är det bara resten kvar :( måste bla putsa fönster imorron. tråkigt tråkigt. Men skönt sen när visningarna är gjorda och vi faktiskt har packat ner lite saker till flytten!

Här kommer lite tomtbilder från idag. Imorron kommer det se helt annorlunda ut då nästan alla träd kommer vara fällda. Det går fort nu.


nya grannar på andra sidan vägen


där den orangea pinnen står är hörnet på vårt sovrum.


här rakt på ska det alltså stå ett färdigt hus om 6 veckor

Vi har även hunnit med en tur till BVC och avslutning på föräldragruppen. Alla bebisarna är så stora nu, rullar runt och pratar, ingen lugn stund längre, jättekul! Tyra och Douglas flirtade iallafall lite med varandra. Båda verkar ju gilla att suga på händer, så ett gemensamt intresse redan nu har dem.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0