tiden går snabbt

när man har tusen saker att göra. Den här veckan går till historien som en mycket jobbig vecka, men mycket att göra. Men nu så är det mesta av det vi hade att göra gjort. Tomten börjar sakta men säkert att förvandlas till en fin trädgårdstomt där vårt fina hus ska stå. Mäklaren har varit här och knäppt kort på lägenheten, och vi lyckades med att dölja att dte här bor en 4 månaders bebis. Det var jobbigt att plocka och städa undan, men nu är mycket gjort till visningen om två veckor, ett par flyttlådor fulla med saker som står i förrådet kan jag ju avslöja.

Mitt i det här så har vi varit på babysim för första gången idag, det va spännande tyckte Tyra! Vattnet var roligt och de andra bebisarna var också roliga, men roligast av allt var att sjunga och jaga plastsaker som flöt. Efter 20 minuter vart Tyra trött och gnällig så då tog jag upp henne, vill ju att hon ska få en positiv upplevelse, hon kommer nog orka mer och mer för varje gång. Även Tobbe Trollkarl var där med sin dotter som är lika gammal som Tyra, men han spexade inte för oss, hehe.

Tyra börjar ju tycka att det är tråkigt att ligga ner i vagnen när hon är vaken, så när v har varit hemma så har hon fått sitta i sittdelen korta sträckor, hon tycker det är jättekul, men blir lite trött och gnällig efter ett tag, så det funkar inte på några långpromenader. De märks att hon är för liten för hennes sittdel, selet sitter dåligt och allt är liksom anpassat efter en större bebis än henne.

Men som ni ser så är hon glad ändå. Lite svåt att sitta still bara, ben och armar far åt alla håll. Tur at det finns sele för jag har en känsla av att det kommer att behövas till den här ungen.


Kommentarer
Postat av: Natasha

hej!

Absolut hänger vi med :)

då är det öppna förskolan måndag 10 maj som gäller :)

ser att det händer en del med eran tomt, kul!

otroligt att det kan gå så fort egentligen.

2010-04-29 @ 13:05:22
URL: http://www.fyrablirfem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0