Det ni ser här......är en exemplarisk bebis! Hurra! Klarar alla mått, följer alla kurvor och charmar barnläkare.

Vi har varit på BVC idag för två månaders kontrollen, trots att Tyra endast är 6 veckor och 5 dagar så är hon så försikommen och perfekt så hon får komma till läkaren ändå ;) Hon väger snart 5 pannor, är 57 cm lång och kan jollra, svara och le. Så nu har vi fått betyget G och kan andas ut och hoppas på att hon är lika perfekt vid 6 månaders kontrollen.

Läkaren var förresten jättebra. Vi var lite besvikna på Karolinska när hon var nyfödd, för den barnläkare som kom in och gjorde sin kontroll var totalt oengagerad och tittade knappt på oss, än mindre pratade med oss. Det gick på högst 3 minuter och vi hade ju tusen frågor! Idag så fick vi mycket längre tid och det hos en engagerad och mycket glad och sympatisk läkare. Man känner ju när folk trivs på sitt jobb, och det gjorde han.

Tycker ni förresten att Tyra ser ut som en kille? Alla verkar tycka det som inte vet att det är en liten Tyra. Måste vara de gröna strumporna som gör det :) Nästa gång vi ska ut bland folk så ska hon få på sig en rosa tröja, vill ju inte ge henne några trauman redan från början....

Kommentarer
Postat av: Maria

Klart hon inte ser ut som en kille! Jag tycker hon ser högst feminin ut. Det är bara så att folk är så insnöade på att tjejer måste ha rosa o spets.. annars måste dom ju vara pojkar.

2010-02-03 @ 15:01:36
URL: http://maskeradekamelen.blogspot.com
Postat av: Linda

Ah, va skönt att höra :) Även fast det inte gör mig så mycket när hon misstas för att vara en kille. Jag tycker också att hon ser feminin ut i ansiktet, men det är ju för att jag vet att hon är tjej. Klänningar och kjolar och spets är ju så opraktiskt på spädbarn!

2010-02-03 @ 16:26:14
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: Kia

Äsch.. Ser inte alla bebisar ut att vara könsneutrala om man klär dem i sådanna kläder? Nog kan jag tycka att min tös ser pojkig ut om hon är kladd i något annat än rosa. =D

2010-02-03 @ 17:01:03
URL: http://kiaskapar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0