Måndag!

Idag har varit en bra och produktiv dag! Tyra och jag startade dagen med en promenad runt Trekanten och en fika i Liljeholmen med Alex och hennes lilla söta Olivia. Olivia och Tyra är mer eller mindre exakt lika gamla, jättekul! Mindre kul att ge sig ut på vägarna eftersom det snöat inatt och det fortfarande vid 12 tiden inte var plogat överallt. Markus tyckte att plogning såg roligt ut, kanske kan vara ett bra extraknäck att starta plogbilsföretag, det finns uppenbarligen inte tillräckligt utav dem.

Sedan så åkte jag och Tyra till Modulenthus och hämtade upp våra bygglovshandlingar som vi ska lämna in till kommunen imorron. Förhoppningsvis så får vi klartecken av kommunen inom tre månader, nu så börjar det bli spännande. Vi ska nästa vecka boka in möten med Ballingslöv för att designa vårat kök, och vi ska börja välja tapeter osv, ÄNTLIGEN!


Såhär glad blir man över att bygglovshandlingarna är klara

När vi kom hem så fanns det ett paket från morfar och mormor i Sundsvall till Tyra. En massa fina vår och sommarkläder till lillfisen, tack snälla söta ni! Tyra har verkligen fått en massa fina saker sedan hon föddes, klädesväg känns det som att vi inte köpt mycket själva.........


Färgglada kläder i paketet!

Nu blir det en välbehövlig kaffekopp och lite eftermiddagsmys med skruttan i soffan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0