Katrinplommon!

Fick tips från madde om att göra egen katrinplommonpuré (hon är förövrigt mat och bajs experten i vår mammagrupp), eftersom den köpta innehåller ganska mycket vatten. Tyra är jättehård i magen och bajsar ut bajskorvar ibland (förlåt Julia!) som hon kämpar med så hon blir helt röd och svettig, lillfisen. Magen håller väl på att lära sig välling och mat just nu. Därför får hon katrinplommon efter nästan varje mål riktig mat, alltså lunch och middag, men även lite messmör i kvällsvällingen om det är så att hon bajsat dåligt under dan.

Och jädrar i min lilla låda vad den hemmagjorda puréen funkade bra (koka plommonen, mixa med vatten för att få bra konsistens)! Efter några minuter och en halv burk hemmagjord purée så bajsade hon ut sin egen vikt i bajs kan jag lova. Då märker man ju vilken skillnad det är på den jag gjort själv och den köpta, får inte alls samma effekt av burkpuréen. Nu finns det iallafall en stor burk i kylen och två i frysen. Tur att Tyra tycker att det är mumma!

Idag har det vart avslutning på babysimmet med fotografering. Tyra var jätteduktig och gjorde tre dyk så vi fick tre bilder. Lägger upp dem sen när jag fått hem dem. Nu ska vi äta lunch och sen är det dags för 6 månaders läkarbesöket!

Kommentarer
Postat av: Natasha

vi var också och fota under vatten idag, fick också tre bra bilder, Douglas log på bilderna! ska bli kul att se de i lite större version. Visst skulle man få bilderna runt midsommar?

2010-06-09 @ 16:04:11
URL: http://www.fyrablirfem.se
Postat av: Julia

Äh vadå det där var väl inte så farligt! Bajs är lugnt, har bara lite kräkfobi... Man kanske ska pröva att göra lite sån där puré själv, som lite deetox inför beach 2010 ;)

2010-06-09 @ 21:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0