Puss!

Tyra har börjat bli himla gosig, hon pussas och kramas, de är så himla mysigt tycker jag. Speciellt när man får en kram och när hon borrar in huvudet i ens överkropp. Andra roliga saker hon har börjat med är att bli lite "förlägen", eller blyg. Håller man i henne så gömmer hon sig i min eller Markus axel, och sitter hon själv så försöker hon gömma huvudet under armen. Gulligt! Hon börjar bli en människa som har känslor och börjar lära sig att hantera dem. Hon kan även bli riktigt glad, och riktigt riktigt arg när nått inte går hennes väg. Det är bara härligt tycker jag! Och att få en riktigt kram och puss på morgonen får ju ens mammahjärta att smälta totalt.

En härlig helg har vi haft, soligt och varmt. Tyra har "flängt runt" hela helgen eftersom vi knappt varit hemma. Det klarar hon galant och på midsommar så upptäckte vi fördelen med att byta om till pyjamas på henne innan kvällsvällingen. Då var det bara att stoppa ner henne i sin säng när vi kom hem på natten. Hon vaknade såklart när vi lyfte i och ur henne ut bilbarnstolen, men hon somnade om såfort hon låg i sin egen säng. Praktiskt!


Puss pappa! Tyra midsommar pussas.


fiffige Per hade hängt upp ett lakan i trädgården som fick agera fiskdamm på midsommar. Inte utan att man blev lite avis på barnen som fick godis mitt på dan....:)


måste man bo i Stockholm för att förstå ironin i det här? Vi står alltså uppradade på midsommar framför ett höghus som det står Bandhagen Centrum på. Och nej, vi firade inte midsommar i Bandhagen. anledningen till varför vi står här är en annan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0