Tyra och djuren

På en av våra barnvagnsrundor så går vi förbi en "bondgård" där man nu på sommaren kan njuta av att se alla djuren i hagarna på dagarna. Det finns höns, en get, hästar och en massa kossor. Och en och annan katt också. De senaste gångerna så har Tyra allt mer börjat intressera sig för djuren och blir jätteglad när hon ser vart vi är påväg. En höjdpunkt är också när hennes mamma låter som de olika djuren, hihi. På fredagar kan man dessutom köpa deras nybakta bröd och ägg från deras höns vilket är mycket trevligt, och en riktig lyx att ha något sånnt här bara några minuters promenadavstånd från hemmet när man bor i Stockholm.

Tyra har iallafall fastnat för geten som finns här. Det är dessutom en väldigt sällskaplig get (vilket getter oftast är) som kommer springande mot stängslet när man brölar lite och pratar med den. Tyra vågade sig på att prata lite med geten idag, och han svarade! Hon vart så paff så hon studsade till och vevade med småarmarna, hon visste nog inte om hon skulle skratta eller gråta. Hon var förundrad. Sen sken hon upp som en sol och ville prata mer, men då hade geten tröttnat och redan gått lös på lite gräs.Tyra tittar nyfiket på geten. Mycket spännande för någon som bara levt i ett halvår, en helt ny värld.

kattungarna är spännande. Idag kom en av dem och hälsade på oss, jag höll upp den och Tyra tog direkt tag i tassen och ville stoppa den i munnen. Jag är inte förvånad.

Imorron blir Tyra 6 månader! Då kommer hon få nått roligt och spännande från bla Fisher Price och Bellini....vi vet att hon gillar det eftersom hon nästan valt grejerna själv, hihi. Vi var på 6 månaders kontroll idag och hon var såklart perfekt. 7800 gram och 68 cm lång. Mitt på (den förbaskade) kurvan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0