Vi var på bröllop idag

Var var på bröllop idag, Kronprinsessans :) Jag har ju en kompis från England på besök, så vi åkte in tidigt för att slippa folk på tunnelbanan, och för att passa på att se lite av stan. Vi siktade in oss på Östermalm och strosade runt och åt lunch i lugn och ro. Vi fick även sällskap av Madde och Lukas! Sedan så begav vi oss vidare till Galärparken på Djurgårn. Det var en härlig stämning där, familjer med picnic filtar och artister som ungar gillar som uppträdde, bla Amy Diamond. Vi lyckades få toppenplatser, vi kunde sitta och se storbildsteven och var nån meter från kravallstängslet, så vi såg kortegen på nära håll. Vi hade iallafall köpt med oss lite gott och satt och snackade och tjoade och tjimmade när vi såg Victoria gå in i kyrkan, skrida nerför Storkyrkan och säga ja till sin Daniel. Och jag var mycket nöjd när vi såg dem på så bra och nära håll från kravallstängslet. Gud vad vacker hon var Victoria.

Efter hela spektaklet så tog vi en härlig promenad längs Djurgårdskajen bort till Djurgårdsfärjorna. Vilket väder det varit idag, och vilken härlig kväll det vart! Vi tog en långprommis från färjan till Gullmarsplan och tog det lugnt och skönt ner på Götgatan. Nu är vi hemma och lillfisen sover, igen. Hon fick kvällsvällingen i stan och somnade, men vaknade såklart när hon stuvades in i bilen. Men överlag så har både hon och Lukas varit exceptionella bra små bebisar som stått ut med allt ståhej idag.


toppenplatser!

efter en lång dag är Tyra redo för att gå hem!

Kommentarer
Postat av: Maria

Det lät som en toppendag!

Själva insåg vi i sista sekunden att det faktiskt gick att se direktsänt på nätet så vi satt bänkade fastän vi inte hade planerat det. Kul att kunna vara med fastän vi är så långt borta.

2010-06-20 @ 09:04:10
URL: http://maskeradekamelen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0