Vårt nya hus!

Vi åkte förbi Trollhättan på vägen ner till min mamma på västkusten för att titta på ett visningshus av det huset som vi har köpt och som kommer att vara klart i höst. Vi hade ju aldrig varit in i "vårat" hus, och det var jättekul! Äntligen fick vi se ungefär hur huset kommer att bli, dessutom fick vi lite nya idéer om hur vi ska välja att göra med vissa saker. På onsdag måste alla våra val vara klara för då läggs beställningen på just vårat hus. Hualigen vad den här veckan kommer innebära beslutsångest....

Lite bilder på "vårat" hus:


Framsidan


Baksidan

Vi tror inte vi kommer välja ett vitt hus som vi tänkt från början, eller ett ljusgrått som det här, utan det lutar just nu åt att det blir ett mörkgrått hus med vita knutar, som det här:


Lite mörkare, lite bättre tyckte vi, eller?

Insidan var ju jättekul att se, även fast vi inte valt samma slags kök, tapeter etc, så fick man ändå en "känsla" för huset och hur det kommer att bli med våra val. Vi har också oinredd vind som visningshuset. Men det va skönt att se att allt var fördraget till övervåningen, tom golvbrunnen till badrummet satt på plats, så det kommer vara ganska iordning ändå, och vi behöver inte tänka på en massa dyra saker som rördragning, eldragning osv till övervåningen, utan det är "bara" att inreda den. Lite bilder från insidan:


Sett från vardagsrum in mot kök


Del av vardagsrum, det ska bli skönt med braskamin!


Tyra var måttligt road


Del av badrum

Att åka bil med Tyra var som vanligt inga som helst problem. Trots att ner resan blev extra lång när vi åkte förbi Trollhättan så klarade hon av det galant. Hon var vaken stora delar av dagen, men satt och tittade ut och gnällde bara lite. Vi börjar dessutom bli mästare på att mata i bilen!

Kommentarer
Postat av: jennifer

Va fint det kommer bli:)

2010-03-09 @ 22:18:58
URL: http://sternlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0