Tillbaka

Tyra är tillbaka! Lagom till pappa kom hem så vaknade hon upp och var hungrig. Självfallet. Så Markus tror inte på mig att Tyra varit ledsen idag, typiskt va! Men det gör inget, bara jag får tillbaka min lilla tjej! Nu kommer hon självfallet vara vaken hela kvällen eftersom hon sovit i princip hela dagen. Gofisen!


Kommentarer
Postat av: Kia

Minna har också varit frisk sen födseln förutom att vi alla låg i något flunsa-liknande för någon månad sen. Jag tror dock att det var hon som kom lindrigare undan men å andra sidan kan jag inte hitta något faktariktig information där det står att ammade barn är friskare, och även min BVC-sköterska säger att det inte finns någon skillnad däremot får ammade barn antikroppar från modern som skyddar och det känns som att många tolkar detta som att ammade barn är friskare.

Oj.. Vad jag svammlar utanför ramarna nu. Nu ska jag stupa i säng alldeles för sent.

Ta hand om dig!

2010-05-11 @ 01:38:01
URL: http://kiaskapar.blogspot.com
Postat av: Chris

Hej. Ja jag hade nästan glöm att jag skrev. Hehe. Ja jag har sett att ni umgås, eftersom jag har Alex på facebook. =)

Jag umgås med två tjejer från novembermammorna eftersom ingen av oss aktiva verkade bo i göteborg förutom jag. Sedan har vi utökat oss till 6 stycken nu. Annars är det ju öppna förskolan som gäller.. Har ni gått dit?

Jag ahr inte hunnit läsa så mycket på din blogg så är inte helt uppdaterad.

Kram

//Chris

2010-05-11 @ 07:42:06
URL: http://handensomgungarvaggan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0