Tyras Topp 5 - Leksaker


Tyra visar större intresse för en del leksaker än andra. Om det är vi som lägger fram dem och påverkar henne eller om det är hennes egen vilja och fria val vet jag inte. Men här i alla fall Tyras ranking!


Plats 5.Molekylen - massa sammansatta träklossar i roliga färger. God att suga på och mycket rolig att slänga i golvet då det låter häftigt och föräldrarna får jobba för att plocka upp.


Plats 4.Tygboken som har det mesta, spegel, tuta och prassel. Tyra kan gå bärsärk med den men likt Maria Montazami tycker Tyra att det är toffsarna som är bäst.


Plats 3.Älgen Hirvi (enl. Linda) Irvas (enl. mig, döpt efter en gammal rysk Bajenspelare som sprang som en älg) Den är, oavsett namn, en leksakernas svar på den schweizizka armékniven. Den har allt, tuggvänliga horn, tutande mage, prasslande klövar och sug-god svans. Men det är också dess svaghet, det blir lite för mycket av det goda ibland. Tyra vet ibland inte vart hon ska börja och kastar den på golvet istället.


Plats 2Den homosexuella ankan Albert. En present från England som snabbt blev en av Tyras favoriter. Dess näbb passar perfekt att suga på och en bjällra i magen gör att den fångar Tyras uppmärksamhet.


Plats 1.Biet, en gratisleksak som vi fick från BB. Men denna kan Tyra roa sig i timmar, den har prassliga vingar och antenner som är goda att suga på. Själva upphängningkroken duger också bra att ha i munnen. Denna är oftast helt genomblöt av dreggel vilket är ett gott betyg av Tyra. Själv är jag nöjd att hon följer devisen, gratis är gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0