går iväg

hejdå mamma och pappa. Nu går jag på egna ben. Nu får ni klara er själva bäst ni vill. Slita ut era egna knän.

 


Kommentarer
Postat av: Liw

Här hemma går vår dotter för fullt också. Visst är det häftigt, helt plötsligt är de inte bebisar längre utan barn :-)

söt tjej!

2010-12-01 @ 18:01:32
URL: http://liwetochvardagen.se
Postat av: Ingela

Ååå stortjejen =) Har själv en rumphoppare på 1 år som inte alls tycker det är särskilt viktigt att gå ;)Men det kommer nog när hon är redo ;) Det är lite både och det där men man bär väldigt mkt och tungt innan dom börjar gå men sedan blir det till å springa istället haha. Härlig blogg har du iaf Linda =) Mysiga bilder. Jo jusst det läste din förlossningsberättelse och fick verkligen tårar i ögonen, känslosamt och dramatiskt.

2010-12-01 @ 18:19:13
Postat av: linda-mamma till Tyra

Ingela, vad bra att du tycker att det är fina bilder, men det är ju ibland stört omöjligt att få ett bra kort när ungen aldrig någonsin sitter still. Jo, hon sitter nästan still i matstolen, därav varför det ofta är kort på Tyra i sin matstol, hihi. Vad kul att du blev berörd av förlossningsberättelsen, jag grinar också när jag läser andras, det finns ju få saker som man berörs så starkt av som en förlossningsberättelse!

2010-12-01 @ 20:14:30
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

Men gud så roligt att se, vad duktig hon har blivit, stora tjejen! Ja nu blir det nog mycket "springa efter" skulle jag tro :) Vad duktig du är ifall du lyckades fånga de första stegen på kort, för så fort alva lär sig något nytt försöker jag slita fram kameran men man missar det ju jämt. Sen försöker man lura henne att göra samma sak igen så att man får ta kort men det vill hon ju aldrig..Kul att höra att du tycker att Alva är lik mig, för när hon var nyfödd tyckte alla det men de senaste månaderna är det bara Andreas gener som gäller, alla tycker att hon blivit så lik honom, men eftersom hon är så söt så måste det ju vara lite jag också hehe ;) Och lite avis blev jag på glassen från glassbilen, jag har tjatat på Andreas i flera års tid varje gång jag hör signalen från glassbilen men vi har aldrig gått ut och köpt..

2010-12-01 @ 20:48:35
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Ingela

Vet du Linda jag tror det är det som gör bilderna så levande och fina att Tyra är full i liv ;) haha. Sköt om er & jag kommer definitivt kika in spännande å följa er ;)

2010-12-01 @ 21:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0