fotbollsänkor

har vi varit idag, jag och tyrisen. Våran man i huset har varit på fotboll på Söderstadion, fast vi är fotbollsänkor ganska ofta på lördageftermiddagar eftersom vår man i huset älskar fotboll som alltsom oftast spelas just på lördagar, och helst så ska det vara Hammarby som spelar, Markus gillar dem lite granna.

Som tur är har vi bästisen Lukas i Sjöstaden som alltid blir lika glad när vi ses. Tyra och Lukas var ett tag som katt och hund, mest på grund av Tyra som alltid haft lite svårt att leka med andra bebisar, men nu så har hon växt till sig, och så även hennes kärlek till Lukas. Hon är helt galen i honom, bara jag visar ett kort på honom eller nämner hans namn så blir hon helt till sig. Hennes bästis helt enkelt. Underbart att se är det iallafall och tack vare att jag träffat honom varje vecka nästan i hans snart årslånga liv, så är det lätt även för mig att få gosa och kramas med honom eftersom vi känner varandra så väl. En underbar dag har vi haft, trots att det är gråmulet och TRIST just nu, iallafall i Stockholm. Usch usch usch. Markus och jag smider planer om fjällsemester så vi får pka lite skidor och Tyra lite pulka.Kommentarer
Postat av: Madelene

Sjukt roliga kort!!! Lukas verkar inte helt hundra men han håller sig väl sval även fast han redan valt ut Tyra till sin blivande hustru :)

2010-11-13 @ 20:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0