fredagsbestyr

idag har vi varit duktiga och betat av en massa ärenden på måste listan. Tyra har varit duktig och hängt på, så fredagskvällen bjuder mest på en massa lek, vi tycker hon är värd det Tyra efter en dag som denna, en massa uppmärksamhet och bus!



dagen har bjudit på två ganska bra upptäckter;

1. På Fredells Byggvaruhus så finns det en konditor som jobbar i deras restaurang/fik. MISSA INTE att köpa kaffe och nått gott till kaffet i fiket vid ingången/utgången. Underbart goda hembakade saker. Garanterat inga transfetter utan bara en massa vanligt fett sa den trevliga tanten i kassan, hihi.

2. På det nya "köpcentrumet" Port 73 brevid Coop i Haninge så finns det en jättebra lekhörna som är stor och full med en massa saker. Perfekt att parkera uttråkade barn och pappor där. Sen var hela centrumet en glad överraskning med en massa trevliga fik och inredningsbutiker blandat med de vanliga kedjorna och klädbutikerna. Markus sken upp som en sol när han fick gå in på Jula.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken underbar häst hon har! Var får man tag på en sådan?

2010-11-12 @ 21:56:25
URL: http://limars.blogg.se/
Postat av: linda-mamma till Tyra

visst är den underbar :) den kommer från disney, men vi köpte den begagnat på second hand. Men jag har sett att fler har den, så nånstans måste man ju kunna köpa den, säkert på nån av de stora leksakskedjorna. Jag hoppas ju på att hon får fler sådana där "åkleksaker" i julklapp, hon tycker det är jättekul!

2010-11-13 @ 10:06:52
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: Ingela

Linda... Nu vet jag vart hästen finns å köpa för vi köpte en idag till våran dotters 1-Års dag ,P Toys R us i Sundsvall (Birsta) Vi hade sett ett får i Barnenshus katalog (fanns även häst & kossa) men inget fanns i butiken och med en födelsedag på torsdag fanns inte mkt tid å vänta hihi.

2010-11-16 @ 22:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0