helgen

fullspäckat, som vanligt. Trots att Markus haft ledigt ett par dar från jobbet så vi ska kunna beta av lite saker på måste listan, såsom inköp av badkar, fixa lite nytt på våra vita väggar i form av tavlor och fotografier, och altanbyggande, så känns det som att de här dagarna har sprungit iväg, precis som vanligt. Altanen blir verkligen superhäftigt, och han är så himla duktig som är ute i ur och skur. Det är dock några arbetsdagar kvar innan den är helt klart, men det är himla kul att se det fina resultatet. Vi kommer ha mycket kul på vår nästan 60kvm stora altan kan jag lova!

Tavlan (kommer upp en bild sen när vi fixat rätt tavelbelysning, en tavla ska ju belysas rätt för att den ska få nån rättvisa) fick vi hemlevererad av kompisen Madde som inte bara var och hämtade vår tavla, utan även bjöd på lussekatter. Homedelivery när den är som bäst. Jag kan alltså tipsa om att en SAAB 95 lätt slukar en 110*110 tavla för er som undrar, vår Volvo förlorade på marginalen.

Det kom även nån halvmillimeter blötsnö igår morse. Sann norrlänning som jag är så fick Tyra snabbt på sig overallen så vi kunde ta några provrundor i "snön". Hon älskade det. Och vi höll på tills vi skavt bort all snö som fanns utanför huset, Markus satt i köksfönstret och bara skakade på huvudet.

Nä, nu ska vi svida om, för vi ska på barnkalas hos en nybliven 4åring!


Kul i snön!


Lukas mamma kom förbi med årets första lussekatter. Inget som Tyra eller Lukas tackar nej till. Medan Lukas är så pass smart att han försöker trycka in så mycket han kan innan hans mamma säger nej, så kämpade Tyra med att få ut russinen i lussekatten.


Tyra väljer oftare och oftare att gå lite själv istället för att krypa. Inte mig emot att hon skyndar långsamt när det gäller det här med att gå, bättre att hon tränar upp en bra balans. Hon blir så himla nöjd och mallig när hon har tagit ett par steg själv. Våran lilla sötnos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0