ankor

Tyra fick en ny uppsättning badankor igår. För er som inte vet det så är ungen helt tokig i ankor, och allra helst badankor. Hennes gamla ankor fick åka i soptunnan, hon har haft dem så länge och börjat bita av och skava av lite färg på näbbarna, tyckte det kändes sådär. Tyckte det var dags för lite nya ankor. Det tyckte Tyra också, hon blev glad, hon blev JÄTTEglad. Släppte inte sina ankor på hela eftermiddagen. En av ankorna fick följa med och göra ärenden och gå till affären också. Gillar man ankor så gör man.

Nu ska vi strax till babysimmet, där finns det JÄTTEmånga ankor, och rosa bollar. Tyra brukar ta tag i nått och sen inte släppa det på hela tiden vi är där. Hon brukar vilja krypa upp och dyka från en madrass i vattnet, då är hon så noggrann så, hon lägger först leksaken på madrassen, får hjälp att komma upp, och dyker sen tillbaka i vattnet, med leksaken stadigt i handen. Här tappas inte nått!

Även Duplobitar har hon en förmåga att inte släppa när hon leker. Hon kan röja runt här hemma och leka med lite olika saker, fast med en Duplokloss i ena handen. Hon släpper den inte. Vi misstänker att vi har en framtida handbollsspelare i familjen. Skarpa nypor.Här snörvlas det iallafall, från mig. Tyra har vart lite snorig ett par dagar, men det verkar ha släppt. Istället är det jag som får uppleva den första förkylningen på väldigt länge. Kan inte komma ihåg när det var senast, när jag var gravid var jag aldrig sjuk heller. Men det är helt ok, hade ont i halsen igår, men det har gått över. Så det är bara lite täppt i näsan. Men ändå, kan ju inte åka och träna. Lite tråkigt.

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Haha, så gulligt att hon är galen i ankor :)

Kram

2010-10-07 @ 12:18:11
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0