kul på öppna förskolan

Tyra är väldigt familjär med öf, hon har ju varit där sen hon var pytteliten i våras. Hon vet vart vi är påväg redan i hissen upp dit, och från att ytterkläder är avtagna och hon får fritt spelrum så klarar hon sig själv, tycker hon. Kryper långt bort från mig till andra rum, men jag tjuvkikar på henne såklart! Hon tycker mycket om fröknarna också, speciellt vid sångstunden, då visar Tyra upp sin fina förmåga att stirra.

Köpte nån slags nässprej/droppar som ska vara ok för Tyra enligt tanten på apoteket, och som är bättre än vanligt koksalt. Vi har blåst ut allt snor vi fick tag på ikväll och droppat. Hoppas på en lugnare natt. Håll tummarna för oss.


Idag har vi bla målat med vatten för första gången. Det är precis som det låter, man målar, med vatten. Inget kladd eller risk för att man slickar i sig målarfärg. Det är bara vanligt vatten. Kul, men lite konstigt, tyckte nog Tyra.

Tyra har ju förmågan att fastna i saker, och gud nåde den som kommer i närheten och försöker ta hennes leksak. Idag fastnade hon i den där mackapären från IKEA. En lång stund behövde Tyra för att utforska alla klossar i den, och ingen annan fick ens komma i närheten. Då knuffar hon helt enkelt bort dem. Det är bra med ungar som vet vad dem vill :)

Kommentarer
Postat av: W - ung 3barnsmamma & Fotograf

Vad roligt med öppna förskolan!

tråkigt att hon är förkyld, det bästa förkylnings medlet är ju faktiskt nässuget och nässpray :) så det kommer nog underlätta förhoppningsvis, mina barn får panik när dom inte kan andas genom näsan och det blir jätte besvärligt. :(

kramar.

2010-10-05 @ 08:23:12
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilken liten sötis du har!

Och det är skönt när dom vågar krypa ifrån en och vara helt oblyg. Så har alltid Edvin varit också (han är tre år nu), dom kan ta för sig så mycket mer då :)

Kram

2010-10-05 @ 08:28:17
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Fröken M

ja, ibland vill man bara stanna tiden !!

Hon är så söt när hon sitter och grejjar ! Ha en toppen dag :)

2010-10-05 @ 08:56:42
URL: http://frokenmela.se
Postat av: HUSnrNIO

Var samma med vår tjej. Hon växte i stort sett upp på mitt och därmed även öf. Hur kul som helst att vara där, även under föräldraledigheten, och ser ingen anledning till ngt annat eftersom hon just stortrivdes! Fina bilder. Hoppas snoret försvinner! Ha en fin tisdag.

2010-10-05 @ 12:28:10
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Kul att ni är nöjda med ert hus. Drömmen vore att rita och bygga eget men den kommer inte att gå i uppfyllelse. Vi letar inte hus utan det var en kompis som säljer så vi fick en privat liten visning för skojs skull. Nu bor vi i vårt andra hus så här lär vi stanna. Ha en trevlig tisdagkväll.

2010-10-05 @ 18:27:38
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0