vad tycker ni?

Är klar med Tyras gardiner, fick äntligen tummen ur igår kväll och sydde. Men blev de lite för långa? Jag tyckte det först, men nu så velar jag lite om jag ska lägga upp de lite till eller låta det vara, tror jag gillar längden lite, eller vad tycker ni? Ser det helt fel ut?Vi fick en napp idag av Tyras polare Douglas mamma Natasha, eftersom han är napphatare. Så jag passade på och koka alla nappar, drog i nåra och tyckte de var lite lösa, så de fick åka i soporna. Hur länge kan man ha en napp egentligen? Jag har så dålig koll på när jag köpte alla hennes nappar. Men just nu har hon 6 stycken, och hon har ju bara napp när hon sover, så hon borde ju inte slita så mycket på dem. Eller SKA man byta efter ett visst antal veckor/månader?

Nä hörrni, nu är det ju fredag kväll. Tyra har precis somnat, då blir det lite rött, choklad och ost. Hoppas ni har en trevlig fredag kväll!

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilken fin gardin du sytt! Edvin skulle bli väldigt avis om han fått se det fina tyget ;)Vi brukar ha napparna färdig tills dom går sönder eller börjar spricka....Kram

2010-10-15 @ 21:09:02
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Elin

Gulliga :) Jag tycker att längden kan vara som den är, annars missar man liksom de söta figurerna längst nere! Tack för tipset om gardinerna och vantarna :) Gardinerna har jag sett förut men aldrig lyckats beställa trots att jag alltid får massa rabatter från ellos varje vecka i brevlådan.. Pop vantar fick otroligt nog Alva i present för bara nån vecka sen, men jag har bara testat dom ovanpå overallen och då sitter dom inte så bra, dom var så himla långa och liksom hängde. Fast det var ju bra att få veta att de ska sitta under overallen, typiskt mig att inte fatta sånt :) trevlig fredagkväll!

2010-10-15 @ 21:09:08
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Vilka tuffa gardiner !! det sägs att man ska byta napp varannan månad, men jag vet inte... jag är nog ganska dålig på att hålla koll på det där tyvärr :)

Hihi... tror du är en av få som tycker jag och viggo är lika ( men det är nog för att du inte sett hans pappa ) ;)

Ha en härlig dag !! kram

2010-10-16 @ 07:59:02
URL: http://frokenmela.se
Postat av: HUSnrNIO

Det finns väl en sk rekommendationsdatum på nappar men jag brukade dra i dotterns ganska ofta för att checka av dem. Hemskt om en bit skulle lossna och sätta sig om ett lock i halsen! Gardinerna blev ju fina=) Lite svårt att uppskatta längden när man inte ser hela fönstret. Jag brukar ha mina kappor ca 50 cm. Ha en trevlig hösthelg.

2010-10-16 @ 10:33:57
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Fröken M

jag blir givetvis glad om någon säger att han är lik mig, det är bara så ovanligt att höra :) fast det är klart, vi är ju två som gjort honom så det borde ju finnas likheter efter oss båda...

2010-10-16 @ 10:40:51
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Natasha

det där Tyra gör med benet kan ju vara att hon testar sin balans kan jag tro, det ser ju väldigt sött ut iallafall, de har så mycket grejer för sig som man inte vet varför de gör :)

men det är iallafall charmigt och gör varje liten bebis till en egen personlighet och individ.

Tyra är ju en tuff liten tjej som inte låter nån köra med henne, och det verkar hon ha varit från start.

Jag är mån om att låta Douglas träffa mycket folk och se nya miljöer, det hjälper nog massor i framtiden med den sociala biten. Jag har tampats med blyghet hela livet, ja det var mycket värre när jag var liten och det är nåt jag vill att Douglas ska slippa, men mycket sitter nog i personligheten, men kan man förebygga det så är det värt att jobba på det :)

tuffa gardiner i Tyras rum förresten, hon e pappas lilla tjej va :) (tänker på motivet)

2010-10-16 @ 10:46:58
URL: http://www.fyrablirfem.se
Postat av: Maria

Det brukar stå att napparna inte ska användas mer än en månad.. i alla fall vad jag har sett. Men hur många byter så ofta? Jag byter väl kanske varannan månad. Så lite halvnoga är jag nog. Vi har aldrig mer än två åt gången. Då tvingas man hålla rätt på dem och så slänger man de gamla när man köper nya. Ingen risk att det ligger o dräller gamla nappar som man inte vet hur gamla de är då.Gardinen är svårbedömd då man inte får nåt helhetsintryck i rummet...

2010-10-16 @ 21:22:58
URL: http://judeandesert.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0