Vinn entrébiljett till underBARABARN mässan

I samarbete med underBARABARN mässan har jag nu möjligheten att lotta ut biljetter till mässan, värde 130 kronor. Mässan går av stapeln den 8-10 oktober på Stockholmsmässan, och är ett måste att besöka!

För att vinna en biljett till dig och en vän, skriv en kort motivering i kommentarsfältet om varför du vill vinna en biljett. Sista dagen att tävla är den 3 oktober. Glöm inte att ange email så jag kan kontakta dig om du är vinnaren. Lycka till!Kommentarer
Postat av: Sara

Vinner jag så får inte bara Tyra träffa sin blivande älskare Adriano så han kan ge henne en till känga utan även bebiskompisen Edith (Magdas) som alla lovar att slå Linda i shopping på mässan!

2010-10-01 @ 09:03:47
URL: http://mamasarita.blogg.se/
Postat av: Sanna

Kul med en springtokig mamma. Jag delar ditt intresse! Söt dotter har du också :)

2010-10-01 @ 12:41:00
URL: http://ovninggertraning.blogg.se/
Postat av: Sofie - Radhusmamman

Tack för mösstipset. Jag var in och kikade hos me&i och de är ju jättefina. Och din Tyra är helsöt i sin rosa mössa :)När jag ändå kommenterar kan jag ju passa på att tävla också. Och motiveringen är ju så klart att jag måste till mässan för att köpa en Cecilia Blankens mössa! Dessutom har jag aldrig varit på nån liknande mässa, så det vore jättekul.Trevlig helg.

2010-10-01 @ 13:22:30
URL: http://sofst.blogspot.com/
Postat av: sara - mamma till wilda

Varför bor man i skåne hahaha

2010-10-01 @ 17:50:35
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0